Advertisement

Φωτιά Κερατέα : Αττική: Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται προληπτικά ... / Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.

Φωτιά Κερατέα : Αττική: Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται προληπτικά ... / Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Φέριζα ...
Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Φέριζα ... from cdn.e-radio.gr
Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο.

Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Φωτιά Κερατέα Ανάβυσσος: Έως την Κρήτη φτάνει ο καπνός από ...
Φωτιά Κερατέα Ανάβυσσος: Έως την Κρήτη φτάνει ο καπνός από ... from cdn.pagenews.gr
Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ.

8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020.

Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και.

Φωτιά στην Κερατέα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Φωτιά στην Κερατέα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής from www.newsit.gr
Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Posting Komentar

0 Komentar